5 Beste YouTube-VPN in 2024 (2024)

Heb je problemen met het kijken naar YouTube? Misschien reis je naar het buitenland, of werk je gewoon voor een bedrijf of instelling die YouTube geblokkeerd houdt op hun netwerk. Dit is populairder op scholen en universiteiten dan wat dan ook; het is echter vrij eenvoudig om deze kleine censuur te omzeilen die ze op diensten als YouTube plaatsen. U kunt een virtueel particulier netwerk gebruiken om uw IP-adres te maskeren en uw verkeer te coderen, zodat YouTube wijd open blijft voor u. Als je hieronder volgt, laten we je de beste VPN's voor YouTube zien!

NordVPN

NordVPN is misschien wel de beste VPN voor toegang tot YouTube in het buitenland of op een school- of bedrijfsnetwerk. Sluit je aan bij NordVPN en je hebt toegang tot alle YouTube die je maar wilt en naar hartenlust. NordVPN houdt ook uw internetsnelheden hoog: ze hebben meer dan 4.000 servers verspreid over zestig landen, met veel van die servers in de Verenigde Staten. Hoe dichter u bij een NordVPN-server bent, hoe sneller uw internetsnelheden zullen zijn. Met dat in gedachten zou het bekijken van je favoriete YouTube-video's een fluitje van een cent moeten zijn!

NordVPN biedt ook industriestandaard beveiligingspraktijken, dus je zou geen problemen moeten hebben om veilig te blijven op internet, openbare WiFi, enz. Het heeft een 256-bit AES-beveiligingssleutel, SHA256-authenticatie, een automatische kill-schakelaar, DNS- en IPv6-lekken bescherming en vervolgens uw standaard beveiligingsprotocolfuncties.Profiteer nu:Hier

ExpressVPN

Als je geen grote fan bent van wat NordVPN te bieden heeft, is ExpressVPN ook een superbetrouwbare en snelle VPN-service. Ze hebben duizend servers verspreid over vierennegentig landen. Het volstaat te zeggen dat ze een redelijk goede infrastructuur en een netwerk van servers hebben. Maak verbinding met een ExpressVPN-server en je zou zonder problemen verbinding moeten kunnen maken met YouTube. Zelfs als je naar het buitenland reist waar YouTube wordt gecensureerd, zou het verbinden met een ExpressVPN-server in de VS (of een ander land) YouTube vrij eenvoudig voor je moeten deblokkeren. ExpressVPN-servers zijn ook geoptimaliseerd voor streaming, dus het ophalen van YouTube-inhoud moet snel en efficiënt zijn.

ExpressVPN heeft een aantal van dezelfde beveiligingspraktijken die NordVPN biedt. U kunt er zeker van zijn dat u veilig op internet blijft met een 256-bit AES-coderingssleutel, SHA256-authenticatie en een automatische kill-schakelaar om uw gegevens te beschermen voor het geval uw computer de verbinding met de VPN-server verliest. Er zijn nog een handvol andere beveiligingsmaatregelen en -lagen om uw gegevens ook te beschermen. ExpressVPN heeft zelfs een strikt beleid om niet te loggen, wat betekent dat het bedrijf zelf uw VPN-verkeer niet eens in de gaten houdt. ExpressVPN is ook geweldiggratis VPNoptie voor Youtube of zelfsNetflix vpnaangezien ze een terugbetalingsperiode van 30 dagen bieden, worden er geen vragen gesteld.

Profiteer nu: Hier

VyprVPN

Als u problemen heeft met internetsnelheden en uw internetprovider uw verbinding belemmert, dan wilt u misschien het gebruik van VyprVPN overwegen. VyprVPN maskeert uw IP-adres en codeert uw verkeer om het verborgen te houden voor uw ISP. Als het verborgen is, kan de ISP alleen maar gecodeerd verkeer zien dat binnenkomt. Dat gezegd hebbende, zijn ze niet in staat streamingdiensten te identificeren en de verbinding met die diensten te beperken. Dus wanneer u verbinding maakt met VyprVPN, zou u feitelijk moeten zien dat uw internetsnelheden vrijkomen, aangezien de ISP ze niet meer zal beperken.

Bovendien is VyprVPN in staat om al uw standaard VPN-praktijken uit te voeren. Als u op reis bent, kunt u verbinding maken met een VPN-server in een ander land en toegang krijgen tot YouTube, waarbij u de censuur en geografische beperkingen van het land omzeilt. Zelfs als je ergens in de Verenigde Staten aan een bureau op kantoor zit, zal het verbinden met VyprVPN YouTube voor je openen. Hetzelfde geldt voor scholen en instellingen.

Download het nu:Google Spelen

CyberGhost

U kunt ook overwegen om CyberGhost te gebruiken voor uw VPN-behoeften. Ze hebben een paar servers meer dan ExpressVPN, maar hebben ze verspreid over een paar minder landen. Dat gezegd hebbende, maak verbinding met een van de VPN-servers van CyberGhost en u bent vrij van de beperkingen van uw bedrijf of instellingen op YouTube. Bovendien hanteert CyberGhost hoge beveiligingsnormen, dus verwacht beschermd te worden met een 256-bit AES-coderingssleutel en SHA256-authenticatie.

Download het nu:Google Spelen

Sterke VPN

Sterke VPN staat misschien wel als laatste op onze lijst, maar het is een VPN die veel mensen leuk zullen vinden vanwege hun opvattingen over beveiliging. Bij Strong VPN staat veiligheid voorop. Ze gaan zelfs tot het uiterste en bieden enkele van de beste beveiligingsmaatregelen die je in een VPN kunt vinden. U weet dat uw gegevens en privacy veilig blijven met de beste beveiliging van een 2048-bit RSA-sleutel, een 256-bit AES-coderingssleutel en SHA256-authenticatie. Strong VPN biedt een aantal andere strikte beveiligingsstandaarden om u ook op het internet veilig te houden.

Download het nu:Google Spelen

Uitspraak

Door een van deze VPN's op onze lijst te gebruiken, kun je er zeker van zijn dat je weer toegang hebt tot YouTube!

ProductMerkNaamPrijs
ExpressVPNExpressVPN - Krijg hier 49% kortingControleer prijs
NordVPNNordVPNControleer prijs

*Als u via links op onze site koopt, kunnen we een partnercommissie verdienen. Voor meer details kunt u terecht op onzePrivacybeleidbladzijde.

5 Beste YouTube-VPN in 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5617

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.