Bedste VPN'er til T-Mobile (for at sikre privatliv overalt) - TechRobot (2024)

Bedste VPN'er til T-Mobile (for at sikre privatliv overalt) - TechRobot (1)

T-mobile er et multinationalt telekommunikationsselskab med hovedkvarter i Bonn, Tyskland. I USA er det en af de fem mobilnetværksudbydere med flest abonnenter (over 74 millioner). T-mobile opererer også i flere europæiske lande, herunder Nederlandene, Polen, Ungarn, Grækenland, Kroatien, Tjekkiet, Østrig, og på det afrikanske kontinent (Egypten).

T-mobile tilbyder brugerne mange attraktive pakker, der inkluderer gratis Netflix og ScamShield tilbud til forskellige telefoner. Dog, selvom T-mobile leverer service i topkvalitet, er der bekymringer om, at deres politik for internetbrugeres privatliv ikke er i brugernes bedste interesse.

Den bedste måde at sikre dit privatliv og fortsætte med at surfe på nettet uden nogen begrænsninger er ved at abonnere på en VPN (Virtuelt Privat Netværk) tjeneste. I denne artikel vil vi se på nogle af de bedste VPN-udbydere for T-Mobile, ting man skal være opmærksom på, når man vælger en VPN, og mere.

5 Bedste VPN-tjenester Til T-Mobile

Det kan være svært at vælge en VPN til T-Mobile, men her er en liste over de fem bedste VPN-tjenester:

Overordnet bedst i vores test

ExpressVPN

Overall score: 9.8

  • Superhurtige servere
  • AES 256-bit-kryptering
  • Understøtter privat protokol, Lightway
  • Pengene-tilbage-garanti

Prøv ExpressVPN

money-back-guarantee

ExpressVPN er den bedste VPN for T-Mobile, da den har været på markedet i et stykke tid. Udbyderens hovedkvarter er på De Britiske Jomfruøer, som ikke er medlem af 5/9/14 Eyes-alliancen, og den opretholder en streng ingen-log politik.

Udbyderen driver et bredt netværk af mere end 3000 servere i 94 lande. Med din T-Mobile enhed eller plan kan du nemt forbinde til en tilgængelig server og browse med ubegrænset båndbredde.

Desuden hjælper det at forbinde til en ExpressVPN-server dig med at undgå datastrømpning, omgå censur og giver dig mulighed for at få adgang til geografisk begrænset indhold. Der er en ‘smart placering’-funktion på ExpressVPN-apps, der automatisk forbinder dig til den bedste server tilgængelig.

At bruge ExpressVPN sammen med dit T-Mobile giver hurtige internetforbindelser, hvilket gør det til det bedste for ubegrænset streaming på platforme som Netflix, BBC, Hulu, HBO og Amazon Prime Video. Højhastighedsforbindelser betyder streaming uden forsinkelser eller buffering.

ExpressVPN skjuler ikke kun din rigtige IP-adresse og placering fra T-Mobile, men bruger også de bedste krypteringsprotokoller til at skjule dine data. Med AES 256-bit kryptering får du militærgradsteknologi, og du vil være i stand til at omgå firewalls og andre restriktioner. Andre sikkerhedsfunktioner, du får, inkluderer en kill switch, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse og DNS-lækagebeskyttelse.

ExpressVPN-apps understøttes på større platforme såsom Android, iOS, Windows, macOS og Linux. En enkelt konto tillader op til fem flere forbindelser, hvilket betyder, at du kan have fem enheder forbundet samtidigt og sikret med ét abonnementsplan.

Endelig, med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, kan du prøve de funktioner, som ExpressVPN har at tilbyde. Hvis du annullerer dit abonnement, får du en fuld refusion.

Eksklusivt tilbud til Techrobot-læsere: $6.67month (save 49% + Få 3 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Billigste løsning

NordVPN

Overall score: 9.6

  • Utroligt hurtige servere
  • Fantastiske sikkerhedsfunktioner
  • Bekræftet nul-log-politik
  • Fjern blokering af streamingplatforme

Prøv NordVPN

money-back-guarantee

NordVPN er en fremragende og overkommelig VPN-tjeneste for T-Mobile. Hvis du bruger T-Mobile til online aktiviteter, der kræver hurtig hastighed, såsom gaming, torrenting og streaming, vil en NordVPN-server give en endnu hurtigere forbindelse.

Denne tjeneste tilbyder mere end 5000 servere i 59 lande. Du kan bruge funktionen ‘Hurtig Forbindelse’ til automatisk at forbinde til den bedste server, når du kommer online. Desuden kan du forbinde til servere, der er fremragende til specifikke aktiviteter. Under ‘Specialservere’ inkluderer kategorierne Onion over VPN, P2P, Dedikeret IP og Forvirrede servere.

At bruge NordVPN for T-Mobile beskytter dine data med dobbelt kryptering, hvilket betyder, at din trafik kører gennem to servere i stedet for én. Derudover er NordVPN udstyret med AES 256-bit kryptering og CyberSec (som beskytter din browser mod ondsindede hjemmesider og annoncer).

Det har også en kill switch, der afbryder din internetforbindelse, hvis din VPN-forbindelse er kompromitteret, og DNS-lækagebeskyttelse forhindrer tab af privatliv, hvis din IP-adresse bliver eksponeret. NordVPN har også en no-log politik for at forsikre dig om, at de ikke gemmer oplysninger om dine browsingaktiviteter.

Desuden giver NordVPN-servere dig mulighed for at forbinde til streamingtjenester, herunder Netflix, Amazon Prime, Hulu, HBO og mere. Det giver dig også adgang til geobegrænset indhold og omgår censur. NordVPN er udstyret med Nordlynx-protokollen, som muliggør højhastighedsforbindelser. Udover ubegrænset båndbredde, lader denne udbyder dig browse med T-Mobile så meget du vil, så hurtigt som du kan.

NordVPN-apps er tilgængelige på alle større operativsystemer. En konto understøtter seks enheder, hvilket betyder, at du kan forbinde flere enheder samtidigt. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan bruge til nemt at teste de tilgængelige VPN-funktioner.

Bedste tilbud: $2.99month (save 67% + Få 2 år med 67% rabat + unikke gaver)

discount-offer

money-back-guarantee

Bedst til at forbinde flere enheder

Surfshark

Overall score: 9.5

  • Tillader ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Integrerer Stealth-tilstand
  • Multihop-funktion tilgængelig
  • Mere end 3.000 servere

Prøv Surfshark

money-back-guarantee

Surfshark er et godt alternativ til NordVPN og ExpressVPN. Det er hurtigt og mindre dyrt. Så uanset om du bruger en T-Mobile enhed, eller du er abonneret på et abonnement, ville Surfshark fungere fint.

Med et bredt servernetværk på over 3200 servere kan du forbinde til næsten enhver placering og besøge forskellige hjemmesider eller bruge tjenester. Så, hvis T-Mobile blokerer en side, du ønsker at se, kan Surfshark hjælpe dig.

Du kan også nyde serier, film og sport fra Netflix, Hulu, HBO, ESPN og meget mere. Surfshark-servere giver dig mulighed for at omgå censur og geografiske begrænsninger, så du nemt kan fjerne blokeringen af ethvert indhold. Du får også hurtige internethastigheder for at sikre, at du ikke oplever buffering eller forsinkelser. Hastigheden afhænger dog af, hvor stærkt dit T-Mobile-netværk er, din enhed og afstanden til VPN-serveren.

Surfshark bruger militærgrad AES 256-bit kryptering til at beskytte din datatrafik. Så selv hvis T-Mobile eller enhver tredjepart forsøgte at aflytte din trafik, vil de ikke være i stand til at forstå den. Andre VPN-funktioner, du får med denne udbyder, inkluderer MultiHop, NoBorders-tilstand, Camouflage-tilstand, en kill switch, privat DNS og lækagesikring.

Hvis du bruger T-Mobile i et land med strenge internetlove og en vane med at spionere på online brugere, sørger Surfshark ikke kun for at holde dig under deres radar, men det sikrer også, at intet kan spores tilbage til din virkelige identitet. Der er en ingen-log-politik på plads, så Surfshark registrerer ikke, hvad du laver på internettet.

Denne VPN er kompatibel med større operativsystemer, og en enkelt konto tillader et ubegrænset antal enhedsforbindelser. Endelig har Surfshark-abonnementer en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bedste tilbud: $2.49month (save 79% + Få 2 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Bedste VPN med en gratis version

ProtonVPN

Overall score: 9.0

  • Gratis version tilgængelig
  • Stærke sikkerhedsfunktioner
  • Pålidelig ingen-log-politik
  • Tillader Perfect Forward Secrecy

Besøg ProtonVPN

money-back-guarantee

ProtonVPN er et schweizisk-baseret VPN-firma, der kan beskytte din T-Mobile trafik. Firmaet har mere end 1200 servere i 55 lande, som det selv administrerer, og de tilbyder alle ubegrænset båndbredde. Serverne er egnede til alle aktiviteter, inklusiv streaming og torrenting.

Denne VPN beskytter din trafik mod overvågning med sit Secure Core-netværk. Dette betyder, at din trafik bliver omdirigeret gennem servere i privatlivsvenlige lande som Schweiz og Island. Så selv hvis en server bliver kompromitteret, vil din rigtige IP-adresse ikke blive afsløret.

ProtonVPN har højtstående krypteringsprotokoller, så dine personlige eller følsomme data forbliver sikre. Den bruger også Perfect Forward Secrecy; dette sikrer, at din krypterede trafik ikke kan optages og senere dekrypteres, hvis en krypteringsnøgle bliver kompromitteret.

Desuden har denne VPN-tjeneste også premiumfunktioner såsom en kill switch, en annoncebloker, split tunneling, DNS-lækagebeskyttelse og indbygget Tor over VPN-understøttelse.

ProtonVPN er mere end i stand til at beskytte dit T-Mobile netværk og andre offentlige WiFi-forbindelser. Dets hovedkvarter er i Schweiz, som har nogle af verdens mest venlige internetlove og ikke er en del af et overvågningsnetværk. ProtonVPN opretholder også en no-log politik, hvilket betyder, at de ikke overvåger eller registrerer dine internetaktiviteter, så de kan ikke dele oplysninger om dine internetaktiviteter med T-Mobile eller andre tredjeparter.

Relateret:

ProtonVPN-apps er tilgængelige på iOS, Android, Windows, Linux og macOS. Appsene er nemme at bruge, og de understøtter forskellige sprog, herunder tysk, hollandsk, fransk og spansk.

Der er forskellige overkommelige abonnementer, du kan vælge imellem, og de tillader alle op til 10 samtidige forbindelser. ProtonVPN Free er en tilgængelig mulighed, men du får begrænsede funktioner. Endelig er der en 30-dages pengene-tilbage-garanti på alle premium-planer.

Bedste tilbud: $4.99month (save 50%)

discount-offer

money-back-guarantee

Bedst til Android

PrivateVPN

Overall score: 9.3

  • Avancerede konfigurationsindstillinger
  • Fjern blokering af begrænsede platforme
  • Kompatibel med de fleste enhedstyper
  • Understøtter protokollerne OpenVPN, L2TP og IPSec

Besøg PrivateVPN

money-back-guarantee

PrivateVPN er endnu en fremragende VPN-tjeneste, der forsikrer brugerne om, at den låser alt indhold op og beskytter al trafik. Den tilbyder premium VPN-tjenester til en lav pris. Denne udbyder driver et relativt lille netværk af 150 servere i 60 lande.

Selvom den har få servere, er du stadig garanteret hurtige og pålidelige forbindelser. PrivateVPN er et godt valg, hvis du bruger T-Mobile til streamingtjenester såsom Netflix, HBO og Hulu. Dens servere vil gøre det muligt for dig at få adgang til blokeret indhold på streamingplatforme og også omgå eventuel censur fra T-Mobile eller regeringen.

PrivateVPN hovedkvarter er placeret i Sverige, som er en del af 5/9/14 Eyes alliancen. Dog deler virksomheden ikke nogen brugerinformation med regeringsagenturer og andre tredjeparter. Udover dette opretholder PrivateVPN en streng ingen-log politik, hvilket betyder, at alle dine aktiviteter online ikke bliver optaget.

PrivateVPN bruger 256-bit kryptering for mere sikkerhed. Dog kan dette medføre, at du mister noget hastighed. Andre funktioner, du får med denne tjeneste, inkluderer perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, en kill switch, IPv6 og DNS lækagesikring.

ProtonVPN er nem at bruge, og du kan installere den på dine T-Mobile enheder. Appsene er kompatible med Windows, macOS, Linux, Android, iOS og en Chrome browserudvidelse.

Før du køber et abonnement, kan du prøve PrivateVPN i syv dage. Firmaets abonnementsplaner er billige, og hver plan har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Med en enkelt konto kan du forbinde op til seks enheder samtidigt.

Bedste tilbud: $2.00month (save 85% + 24 måneder gratis)

discount-offer

money-back-guarantee

Sådan opsætter og bruger du en VPN på T-Mobile

En VPN sikrer, at din hjemme- eller arbejdsinternetforbindelse er sikker og privat ved at bruge kryptering. Ved at bruge en VPN-tjeneste til din T-Mobile garanteres det, at dine personlige oplysninger ikke bliver udsat for spammere og hackere. At forbinde til en VPN-server maskerer din IP-adresse og placering med en ny, hvilket skjuler dine digitale fodspor og giver dig adgang til geografisk begrænset indhold.

Uanset om du er abonneret på en T-Mobile-plan eller bruger en af deres enheder, er en VPN en effektiv måde at beskytte din internettrafik på. Den nøjagtige opsætningsproces for VPN-klienter kan variere, men der er grundlæggende trin at følge for at opsætte og bruge en VPN til T-Mobile:

  1. Det første skridt er at vælge en af vores anbefalede VPN-tjenester.
  2. Derefter, besøg VPN-udbyderens hjemmeside for at tilmelde dig og købe en plan.
  3. Endelig, download appen fra VPN-udbyderens hjemmeside eller din enheds officielle appbutik.
  4. Efter installation af appen, slet din browsers cache og cookies, og genstart browser-appen.
  5. Derefter skal du starte VPN’en og logge ind. Vælg derefter og opret forbindelse til en tilgængelig server.
  6. Når du har oprettet forbindelse til VPN-serveren, bliver al din trafik krypteret, din IP-adresse skjult, og din placering ændres. Selvfølgelig kan du også bruge andre VPN-funktioner.

For at sikre, at du har oprettet en succesfuld forbindelse med en VPN-server, kan du skrive “hvad er min IP-adresse?” i din browsers søgefelt og trykke Enter. Når du er forbundet til en VPN, ville søgeresultatet være en anden IP-adresse. Alternativt kan du besøge ipleak.net (mens du er forbundet til en VPN-server). Denne side ville vise information om din internetforbindelse, og hvis detaljerne afslører din rigtige IP og placering, betyder det, at din VPN ikke fungerer.

Hvad man skal overveje, før man vælger en VPN-tjeneste til T-Mobile

Når du begiver dig ud i søgningen efter privatliv og sikkerhed, er her nogle ting, du bør overveje, før du vælger en VPN til T-Mobile:

Topkvalitets Sikkerhed

For at holde dig sikker og sikre, at dine data ikke bliver kompromitteret, skal VPN’en bruge effektive sikkerheds- og privatlivsfunktioner. For eksempel er stærk 256-bit kryptering det bedste valg til at sikre trafik, og en no-log politik sikrer, at intet om din internetaktivitet bliver optaget eller delt med tredjeparter.

Hurtige Forbindelseshastigheder

Du bør ikke nødt til at tåle langsomme internetforbindelser, fordi du har brug for sikkerhed og privatliv for T-Mobile. Selvom alle VPN’er i en vis grad sænker din internetforbindelse, vil fremragende VPN-tjenester tilbyde højhastighedsforbindelser, så du næsten ikke kan mærke, at du bruger en VPN. Dette betyder, at du kan streame medier og downloade store filer hurtigt og uden forsinkelser.

Servernetværk

Hvis du ønsker at få adgang til indhold over hele verden og surfe på internettet frit med T-Mobile, er det en god idé at have adgang til mange VPN-servere. Det giver dig mulighed for at forbinde til forskellige lokationer, omgå censur og få adgang til alle slags geobegrænsede indhold.

Software Tilgængelighed

T-Mobile tilbyder flere enheder, så du bør vælge en VPN-udbyder med apps, der understøttes på flere platforme. Dette gør det også muligt for dig at beskytte dine andre enheder med ét VPN-abonnement på en bekvem måde.

Ofte stillede spørgsmål om de bedste VPN’er til T-Mobile

Hvorfor har jeg brug for en VPN til T-Mobile?

At bruge en VPN til din T-mobile enhed hjælper med at kryptere din internetforbindelse og forhindre alle former for cyberangreb. For eksempel har den sikkerhedsfunktioner på plads for at forhindre DDoS-angreb og andre cyberkriminaliteter. Derudover kan du nemt ændre din IP-adresse for at undgå, at nysgerrige øjne overvåger dine online aktiviteter. Det vil holde dig privat og anonym.

Uanset om du er forbundet til et offentligt Wifi eller bruger et hjemmenetværk, vil en VPN sikre din online sikkerhed. Med en VPN vil du også have adgang til geografisk begrænset indhold på streamingplatforme og andre sider. Ved at skifte din server vil du anonymt kunne få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i din placering, fordi din nye IP fra VPN-serveren vil narre platformenes servere.

Blokerer T-Mobile VPN’er?

Nej, der er ingen grund til, at T-mobile skulle blokere din VPN. T-mobile opfordrer sine brugere til at bruge en VPN for at forblive beskyttet på nettet. Hvis du har problemer med at forbinde til din VPN, kan du genstarte appen og skifte server eller kontakte din VPN-udbyder for assistance.

Kan jeg bruge en gratis VPN til T-Mobile?

Nej, vi anbefaler ikke brugen af en gratis VPN til T-Mobile. Selvom det kan være fristende at bruge en, skal du undgå dem på grund af deres mange ulemper. Mange af dem tjener penge på dit privatliv, så de opkræver ikke for VPN-tjenesten.

For eksempel kan dine data og online aktiviteter blive solgt til en tredjepart. Derudover har gratis VPN’er ikke solide sikkerhedsfunktioner til ordentligt at forhindre online trusler. Mange af dem er også kendt for at sprede malware gennem talrige annoncer. Desuden kan de påvirke din internethastighed. Så det er bedst, hvis du bruger en premium VPN som ExpressVPN og NordVPN.

Kan du opsætte T-Mobile FamilyMode med en VPN?

Ja, du kan bruge T-Mobile FamilyMode-appen med en VPN-forbindelse. Du skal dog sørge for, at VPN-tjenesten er slukket for den indledende opsætning af FamilyMode. Når FamilyMode er konfigureret, kan du fortsætte med at bruge VPN’en.

Konklusion

T-Mobile er en af de største telekommunikationsvirksomheder i USA og Europa. Dog kan du opleve mere privatliv, sikkerhed og internetfrihed med en VPN-forbindelse.

En VPN hjælper dig med at undgå T-Mobiles datastrømpning. Den beskytter din trafik, forbedrer dit privatliv og giver dig mulighed for at omgå restriktioner og censur. Vi har anbefalet fem af de bedste VPN-tjenester, du kan bruge til T-Mobile, og de er garanteret til at fungere perfekt med din T-Mobile enhed.

Bedste VPN'er til T-Mobile (for at sikre privatliv overalt) - TechRobot (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6439

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.